Hotell Nissastigen

Stortorget 2 • Gislaved

Hotell Nissastigen uppfördes redan i början av 1900-talet men härjades av en brand 1944. Man byggde dock snabbt upp hotellet igen och fortsatte med verksamheten. Hotellet ligger beläget i hjärtat av Gislaved med närhet till restauranger, shopping och sevärdheter så som flera vackra naturreservat. Man lägger fokus på personlig service för ett så trevligt boende som möjligt – man vill erbjuda sina gäster det allra bästa. Därför har man bland annat en stor avgiftsfri parkering på hotellets baksida där allt från motorcyklar till lastbilar kan parkera.

Hotellet kan erbjuda 53 rum med 120 bäddar över 4 våningar. Rummen är personligt inredda med trägolv och spännande färglada fondväggar. Möblemanget är modernt och stilrent och överallt finner man varma textiler. På varje rum finner man faciliteter så som badrum med dusch, stor garderob, helkroppsspegel, telefon, LCD-TV med brett utbud av kanaler, hårtork samt fri tillgång till wi-fi. Du väljer mellan att spendera din vistelse i enkelrum, dubbelrum, familjerum, hundrum eller speciella allergirum.

Alla gäster på Hotell Nissastigen har fri entré till Gislaved badhus samt fri träning på friskvårdsanläggningen Motion & Hälsa. På kvällarna visas det film för barnen och det bjuds på popcorn och saft! Det finns även en lekhörna i lobbyn där man kan roa sig. I anslutning till hotellet finner man Restaurang Ströget. Här kan man njuta av en god lunch eller beställa något från à la carte menyn. På torsdagar serveras en utsökt kvällsbuffé samtidigt som man kan deltaga i det trevliga popquizet. Varje morgon serveras en generös frukost som ingår i rumspriset. Denna serveras vardagar 06.30 – 09.00 och helger 08.00 – 10.00 om inget annat önskas.

Tillgängliga rum på Hotell Nissastigen

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Nissastigens olika rumstyper

Måndag 19 December t.o.m Tisdag 20 December - Pris inkluderar moms.

Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Includes a work desk, cable TV and a private bathroom with shower.
Familjerum - Gratis avbokning
Rooms are 15 square metres.
Dubbelrum Grand Lit - Gratis avbokning
Detta rum har en 140 cm bred säng.
Familjerum med 4 sängar (2 vuxna + 2 barn) - Gratis avbokning
Includes a work desk, cable TV and a private bathroom with shower.
Familjerum Superior - Gratis avbokning
Rooms are 22 square metres.
Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Rooms are 15 square metres.
Enkelrum - Gratis avbokning
Includes cable TV and a private bathroom with shower.

Fler hotell i Gislaved