• Evenemang idag
Lördag
5
Oktober 2019
Reftele kyrka Gislaved

Sånger För Livet med Sofia Källgren och stor kör

Den 5 oktober sjunger folkära Sofia Källgren och stor kör under ledning av dirigent Lars “Lisa” Andersson till förmån för föräldralösa och utsatta barn.
Läkarmissionens kör- och konsertprojekt Sånger För Livet går av stapeln för tjugoförsta året i rad och besöker nu Reftele kyrka i Småland. Den stora kören och Sofia Källgren framför alltifrån filmmusik, psalmer och sånger från musikalens värld, till visor, pop-klassiker och melodier med rötter i både gospel, country och soul.
"Det känns fantastiskt att återigen få samarbeta med Läkarmissionen och delta som solist i "Sånger för Livet". Blir varm i hjärtat när jag tänker på fjolårets konserter. Tror jag delar känslan med de körsångare och den publik som var på plats. Det blev verkligen en sådan härlig stämning!” säger Sofia Källgren.
“Genom sången och musiken kan vi öppna människors hjärtan och bidra till att delaktigheten blir rikare. Att få känna ett personligt engagemang för en annan människa genom att bli månadsgivare ger stor glädje. Speciellt när man ser det fina arbete som Läkarmissionen gör utöver vår värld” säger dirigent Lars “Lisa” Andersson
Välkommen till en konsert fylld av värme, glädje och hopp!
Tider
Insläppstid: 15:15
Spellängd: 1:30h

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

109 st

har besökt evenemanget på Gislaved.com
Boenden närmast Reftele kyrka natten mellan 12 och 13 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Reftele kyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sånger För Livet med Sofia Källgren och stor kör, Reftele kyrka

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gislaved.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gislaved. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter