• Evenemang idag
17-18
Mar 2018
Konsertsalen i Gislaved Gislaved

Barndansteater: Romeo & Julia

Den 17 Mars är det premiär för vår nya produktion ”Romeo och Julia”. Detta blir en storslagen saga med 70 dansare, spännande kostymer, vacker ljussättning, omväxlande musik. Om du känner till original sagan, så kommer du känna igen din Romeo och Julia, och vi bjuder dessutom på nya sidor av detta västvärldens mest kända verk. Vi har gjort några tillägg och ändringar, så att du ska överaskas och hållas i spänning till sista danssteget.

Scenen är Konsertsalen i Gislaved. Denna gång rekommenderar vi platser långt fram då det blir mycket teater. Du kan hålla dina platser utan att betala dem tom den 17 januari. Du bokar biljetter genom att gå inom på hemsidan nedan och fylla i formuläret där.

Föreställningen är tre akter, 45 minuter 7 minuter och 45 minuter, med 20 minuters paus mellan andra och tredje akt.. Helgen 16-18 mars kan du välja lördag klockan 18.00, söndag klockan 12.30 och klockan 16.30. Föreställningen är lämplig för alla åldrar, sagan har flera dimensioner, en variant som passar de vuxna med stort allvar, och en lekfullare variant som attraherar vår unga publik. (Barn under 2 år har dock ingen behållning, och det finns inga platser för barnvagnar i salongen).

VUXEN 140 kr BARN 1-15 år 60 kr i priset ingår moms med 6%

Arrangör: LEKstudio i samarbete med Folkuniversitetet
https://www.lekstudio.se/aktuellt/

I siffror

35 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

132 st

har besökt evenemanget på Gislaved.com
Tips på boenden i Gislaved natten mellan 24 och 25 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ

POPULÄRT I Gislaved JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gislaved.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gislaved. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj